Workshops & föreläsningar

Utbildning

Både företag och skolor är välkomna att kontakta mig för workshops och föreläsningar. De utformas efter era önskemål och behov, vilket innebär att en vi inleder med en kartläggning och sen anpassar jag upplägget utifrån det. För mer information och offert, är ni välkomna att fylla i nedanstående formulär.

Företag

Här är några förslag på vilka områden jag erbjuder föreläsningar och workshops inom. Men självklart är ni välkomna att komma med idéer och önskemål om andra områden.

NPF i arbetslivet

NPF är ett paraplybegrepp som innefattar ADHD, Autism, Språkstörning och Tourettes. För er som är intresserade av att öka er kunskap om området och hur ni kan hjälpa era medarbetare med NPF att trivas och må bra i sin arbetsvardag.

Stresshantering

För er som vill förebygga stress och utmattning hos era medarbetare. Vi kommer fokusera på att hitta konkreta verktyg för just er arbetsplats och era medarbetare för en mer hållbar balans i arbetslivet.

Skola

Här är några förslag på vilka områden jag erbjuder föreläsningar och workshops inom. Men självklart är ni välkomna att komma med idéer och önskemål om andra områden.

NPF I skolan

NPF är ett paraplybegrepp som innefattar ADHD, Autism, Språkstörning och Tourettes. För er som är intresserade av att öka er kunskap om området och hur ni kan hjälpa era elever med NPF att trivas och utvecklas. Eller ni kanske är intresserade av att öka kunskapen och förståelsen för NPF hos era elever? Självklart går det bra att anpassa upplägget så att det är tillgänligt för era elever.

Sex, sexualitet och könsidentitet

Känner ni att ni inte är bekväma med eller har tillräckligt med kunskap för att besvara alla era elevers frågor om sex, sexualitet och könsidentitet? Låt mig göra det åt er. Upplägget anpassas efter elevernas åldrar och mognad, men fokus ligger på elevernas frågor och funderingar.

Jag erbjuder även material riktat till er som skolpersonal och föräldrar så att ni kan känna er trygga i att besvara alla frågor som kommer upp.

Psykisk ohälsa

För er som önskar öka era medarbetares kunskaper om psykisk ohälsa och stötta era elever i det. Denna riktas även till er som har elever med många frågor och funderingar kring psykisk ohälsa.

För offert & förfrågan

Intresserad av en Workshop eller föreläsning?

Här kan ni skicka in en intresseanmälan, offert eller eventuella frågor som ni kan tänkas ha. Beskriv gärna lite kortfattat om er, vilket område ni är intresserade av och önskemål av omfattning/upplägg.
Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in